Снимка: Нова тв
fallback

Само три дни след финала на VIP Brother започна третото издание на Големият брат този сезон, този път под шапката на All Stars. Осем души влязоха в къщата и може би като изключим Евгени Минчев - всички нуждаещи се от медиен рестарт.

Първият участник, който прекрачи прага на новият дом в Нови хан бе фолкпевицата Деси Слава. Тя обеща, че няма да се старае да се харесва на всички, а ще бъде себе си. По всичко личи, че тя ще бъде достоен заместник на плеймейтките и ще ни "радва" с култови реплики и поведение.

Видимо превъзбудена, още с първите крачки тя се поинтересува дали я дават по телевизора, а редакторите й бяха подготвили веднага и мисия. Роди се и първия лаф на фолкпевицата докато търсеше изповедалнята - "Има ли мивка е кухня". Гласът зад кадър пък обеща при следващ сезон с нейно участие да има упътване за блондинки.

Деси Слава получи нареждането да изпълнява всички заповеди на Големия брат чрез скрита слушалка.

Вторият съквартирант, който прекрачи прага на къщата бе музата на Фънки - Къцамун. Или иначе казано - Къци Вапцаров. В общи линии Къци ще трябва да се задоволи с блондинка като Деси, след като преди три години го играеше разводач на Памела Андерсън. Зрителите пък ще очакват дали Къци ще си мери кръвното през час, самият той обяви, че е станал доста по-спокоен.

още с влизането му Десислава го подпука с комплименти по заръка в слушалката, дори го обяви за "моят Наполеон".

В старата бърлога се завърна и невъздържаният и ексцентричен Евгени Минчев, който може да е доста цветен, но и голям скандалджия. "Фактът, че съм сред звездите и познавам куп знаменитости е голяма победа за ватманчето от Пазарджик. Надявам се да получа 35-та ватманска заплата, заяви Минчев.

Но и него го очакваше видимо възбудената Десислава. Минчев обаче беше директен и на глас призна, че с нея не се понасят.

Веднага след Минчев се появи и Ваня Червенкова, с която водят и съдебни битки. Десислава пък й сподели "гениалната идея" да позира по монокини за марката "Гола вода". Фолкпевицата се опита да я убеди да пуснат такава минерална вода.  

Борислав Атанасов пък стана първият не толкова познат на зрителите. Физически здравият младок бе част от "Къртицата". Беше смятан за плейбой и той видимо не се притеснява да играе тази роля. И признава, че когато е затворен с красиви жени "ангелът" му не е с безкрайни възможности.

Певицата Йоана Захариева-Йоко не успя да осребри участието си в Big Brother преди две години, но и тя самата се е ориентирала към ресторантския бизнес. Поканата за повторното й участие определено е изненада, тъй като не е кой знае какъв интересен персонаж. Независимо, че я представят като "лошото момиче". Да, тя е имала своите тежки моменти в живота, но те едва ли ще бъдат водещи в тазгодишния сюжет.

С чувство за реванш и "да покаже себе си" влезе и Соня Колтуклиева. Тя се надява в къщата темите да не се въртят около запръжките и тоалетната хартия, но дали ще се сбъдне ще покаже времето.

Хърватинът Ваня Джаферович, бивш футболист на Берое, а сега маркетинг мениджър на клуба, стана последният участник в шоуто. Той спечели петото издание на "Сървайвър", а сега влиза със стратегия да остане последен и да затвори вратата на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

например в Гърция това шоу от години не се провежда а в България явно си е паднало на оная работа

17

Теди

преди 8 години

А "КУХА ЛЕЙКА" знае ли какво е ?

16

Анонимен

преди 8 години

Не така, Деске, вие у ваше село с външните нужници, не знаете ли, че у тоалетната също може да има мивка?Не за друго ама да не вземеш да объркаш тоалетната с кухня....като дойде време за вечеря!

fallback